Tervetuloa
Welcome
It's delicious!
Kurkkaa kuoren sisälle
Ompun siemenet
Korut
Käyttöesineet
Muotoilija Leena Salmio
Linkit
Yhteystiedot
Muotoilija Leena Salmio


 

Perustin Omppu Designin vuonna 2006. Ihmiset tunsivat minut "Leena joka tekee koruja ja kuppeja" - tyyppinä ja kun sain tilauksia ja uusia asiakkaita mm. yritysmyynnistä. Oli aika pistää firma pystyyn.

Kuka olen ja mistä tulen; synnyin Lucian päivänä Helsingissä vuonna 1975 viiman ja pakkasen keskelle. Harvinaista, vaan ei varmastikaan herkkua tuolloin. Kuten ei näinä superlumisina talvinakaan kaupunkiolosuhteissa.

Tieni muotoilun pariin löysin Hämeen Ammattikorkeakoulussa Wetterhoffin yksikössä. Tuotemuotoilu etsi HAMKissa vielä vuonna 1996 linjojaan, joten piipahdin 1998 haistelemassa uusia tuulia vaihto-oppilaana Aberdeenissa Skotlannissa Gray's School of Art:ssa. Tuo aika oli parhaimpia opiskeluajan kokemuksiani- suosittelen jokaiselle opiskelijalle irtiottoa Suomen kamaralta. Se avartaa, kasvattaa ja pistää maailmaa eri perspektiiviin, sekä tuo uusia ystäviä maailman eri kolkista. 

Valmistuin vuonna 2000 tuotemuotoilun linjalta, erikoistuen keramiikka-alaan. Lopputyönäni suunnittelin ja valmistin Eilakaisla toimialapalvelulle liikelahjan, jota jaettiin vuoden 1999 joululahjaksi henkilökunnalle läpi Suomen. Työ opetti miten valmistetaan käsin alusta loppuun asti tuote. Projekti työllisti kolme keraamikkoa minun lisäkseni.

Tavoitteenani on kasvattaa Omppu Designin onnellista asiakaskuntaa entisestään.
Toivon, että mahdollisimman moni löytää Omppu Designin käsinvalmistetut tuotteet omakseen!

Hedelmällistä vuotta 2013,
Leena Salmio

 

 


 

TervetuloaWelcome